Krisi Pokémonos oldala
Krisi Pokémonos oldala
Menü
 
Quiz-ek
 
TCG
 
Játékok
 
Kódok és Cheat-ek
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Naptár
2018. November
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 
Óra
 
Mi az a Pokémon?

Ez a rész azoknak készült, akik eljöttek az oldalamra, pedig nem is tudják, mi az a Pokémon. Most egy EGYÁLTALÁN NEM HIVATALOS történetet mesélek el. Egy amerikai weblapról fordítottam (www.dragonflycave.com), még mielőtt valaki értékelné az írást.

A Pokémon Történelem

 

Réges-régen, mikor az emberek még barlangokban éltek, akkor is voltak Pokémonok. Az emberek vadásztak rájuk, és viszont. De az emberek gyengébbek voltak, hiszen nekik nem volt különleges erejük, mint a legtöbb Pokémonnak. Inkább Nidoranokra vadásztak (hímnőstény). De ha megtalálta őket egy Kabutops, hát, akkor viszlát élet.

Egy nap, egy csapat ember levadászott egy Nidorinát. De akkor meglátták a sok kis árva Nidorant, megsajnálták őket, és örökbefogadták.

És akkor rájöttek valamire: a Pokémonok harcolnak egymás ellen. Észrevették, hogy a kis Nidoranok harcolnak, és próbálják egymást legyengíteni, de sose megölni. És észrevették, hogy mikor egy kis nőstény Nidoran eleget harcolt, elkezdett fényleni, és Nidorina lett belőle. Ez volt a Pokémon evolúció.

Mikor egy Pokémon fejlődik, akkor felnő. Miközben ez történik, egy fehér fénnyel világít. Néhány alkalommal a Pokémon tényleg szinte csak nő (Pl. mikor Charmander átalakul Charmeleonná), néha pedig egy teljes metamorfózis (Pl. mikor Metapod átalakul Butterfreevé) következik be. Néha növés közben szárnyakat, vagy más dolgokat növeszt (mint mikor Charmeleon átalakul Charizarddá). Mikor egy Pokémon továbbfejlődik, erősebb lesz, de viszont nehezebben tanul meg támadásokat, mint mikor a gyerekek nőnek, egyre nehezebben tanulnak.

És az emberek elkezdtek gondolkodni. A Pokémonok meg tudják őket védeni a halálos Kabutopsoktól, amik bejönnek a barlangjaikba? Segítenek nekik élelemhez jutni? Kipróbálták, és működött. Akkor elkezdtek Pokémonokat tartani, és rájöttek, hogy ezek a lények különböző támadásokat tudnak megtanulni.

Egy nap, az egyik ember megpróbálta őket harcoltatni, és barátkozni vele, de az megtámadta őt. Sok gyakorlás után az emberek és a Pokémonok képesek voltak barátkozni, és az emberek tudták szörnyeiket harcoltatni.

Működött. Ha egy ember veszített egy csatában, edzette tovább Pokémonját. Akkor felfedezték az Apricornokat, olyan gyümölcsöket, melyben Pokémonokat tudtak tárolni. A Pokémon edzés ideje elkezdődött…

A Pokémon világ ma

 

Évezredekkel később az emberek már házakban laktak, autókat vezettek, számítógépeket használtak, de ezen a világon maradtak.

Az Apricornokat felváltották a Pokélabdák, olyan golyók, melyek üregesek, és fémből készültek. Vannak erősebb labdák is, mint például a Nagy Labda, Ultralabda, vagy a Mester Labda. Ezeknél több az esély, hogy befogja a Pokémont, ugyanis ha rádobod a labdát, kiszabadulhat.

Van egy Pokémon raktározó rendszer, ami a Pokémonok világán, a Glóbuszon akárhol elérhető. Egy Internetes rendszer, ahol Pokémonokat tudsz tárolni, akár az adatokat. A Pokémonokat cserélni is szokták. A Pokémon harc egy sport. Van egy Pokémon liga is, ami egy bajnokság, ahol az edzők összemérik tudásukat, és aki a végén nyer, az a bajnok. Vannak Pokémonrablók is, mint például a Rakéta, Magma, vagy Aqua csapat. Az Aqua csapat tiszteli Kyogrét, a Magma Groudont, két legendás Pokémont. Pokémonokkal bankot is rabolnak Pszicho Pokémonokkal, mint pl. Alakazammal, aki a rablás után el tud teleportálni.

A Pokémonok elég erősek ahhoz, hogy a harcokban ne haljanak meg.

 

Remélem mostmár tudod, mi az a Pokémon. Ha valamit még nem értesz, küldj nekem egy e-mailt a következő címre: kristof9@axelero.hu

 
A Hét Pokémonja
Suicune
 
Társoldalak
 
Külföldi Pokémonos oldalak
 
Látogatottság
Indulás: 2004-05-06
 
A hét kérdése
Te tagadod, ha megkérdezik, hogy szereted-e a Pokémont?

Igen
Néha
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Típusok

Fizikai: Általános, Harcos, Repülő, Föld, Szikla, Acél, Szellem, Méreg, Bogár.

Speciális: Sárkány, Fű, Tűz, Víz, Jég, Elektromos, Pszicho, Sötét.

 
Kezdőoldalnak!
Legyen a Krisipoke a kezdőoldalad!
 
 
Chat
Ahhoz, hogy chat-elni tudj, először be kell jelentkezned. Kösz: Krisi
 
 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu